Skënder Gega përvesh mëngët, nis nga puna për të ardhmen e Shqipërisë në 1 mars

0

Skënder Gega ka përveshur mëngët dhe është gati për eksperiencën e re. Pas gjithë kontributit të dhënë për futbollin shqiptar dhe klubet si trajner, këtë herë do të përgatis të ardhmen e Shqipërisë. “Red Eagle Soccer Academy” është projekti më i ri që ka marrë jetë nga duart e Gegës dhe do të nis në datën 1 mars.

Atje do të përgatiten talentet e së ardhmes për të zgjeruar në këtë mënyrë mundësitë në vendin tonë sa i përket përgatitjes së fëmijëve në kushtet më të larta profesionale. Në këtë akademi do të përfshihen të gjithë fëmijët duke nisur nga grupmosha U-7. /Sport Ekspres/

Red Eagle Soccer Academy fillon regjistrimet per Sezonin 2021-2022 me 1 Mars!

Prinderit e interesuar jane te lutur te na kontaktojne ne adresen e emailit [email protected] ose ne numrin e telefonit 069 274 2240.

Rezervoni vendin tuaj dhe behuni pjese e ketij projekti ELITE.

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.