Skandaloze/ Guardiola shokon shqiptarët dhe e krahason Rusinë me NATO-n në luf.tën e Kosovës: Pse nuk u bë asgjë atëherë për Jugosllavinë?

Pep Guardiola ka folur për gjendjen psikologjike të lojtarit të tij ukrainas, Zinchenko, ndërsa më pas i është futur historisë. Trajneri i Manchester City e ka quajtur vikt.imë Jugosllavinë, ashtu si edhe Ukraina sot. Sipas teorisë së tij, edhe në 1999 janë vra.rë të pafajshmit në Jugosllavi pasi 17 vendet të Natos bom.barduan vendin 77 ditë për të kërkuar tërheqjen nga Kosova.

Kjo ka entuziazmuar edhe mediat serbe, teksa “Kurir” shprehet se Guardiola i tregoi vendin britanikëve. “Po ju çfarë do të bënit nëse dikush jashtë vendit do t’ju sulmonte? Kështu ndihet edhe Zincenko. Ajo që ndodhi me Jugosllavinë, askush nuk bëri asgjë. Nëpër botë ka shumë luf.tëra, për të ardhur keq. Njerëzit e pafajshëm do ta pësojnë gjithmonë.

I forti e vre.t gjithmonë të dobëtin. Vendimet e një ose dy njerëzve do të vendosin për gjithë të tjerët. Po ndodh tani me Rusinë, me shumë vende të tjera. Në gjithë botën ju doni një shtëpi për të fjetur, ushqim në tavolinë, filma, ushqim dhe dikë për ta dashuruar”, tha Guardiola. /Sport Ekspres/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online