Skandal me tjetërsim pronash në bregdet, arrestohet presidenti i Besëlidhjes dhe del emri i Malotës

0
Në listë përveç futbollistit të Vllaznisë, Renato Malota është dhe Presidenti i klubit të Beselidhjes, Gjok Noka. Noka po ashtu është kryetar i këshillit të qarkut. Gjithashtu, në listë është edhe Artan Djala, president i Shënkollit.
 Zyrtarët janë të përfshirë në falsifikime dokumentash, ky operacion special erdhi pas një inspektimi të Kontrollit të Lartë të Shtetit. Dyshimet e prokurorisë janë se këta persona në bashkëpunim me njëri-tjetrin kanë tjetërsuar pronat në bregdet, më saktësisht tek vendi i quajtur “Rana e hedhun” duke falsifikuar dokumentat. Emrat e të arrestuarve nga policia janë si më poshtë:

Fran Frrokaj, Kryetar i Bashkisë Lezhë
Enver Hafizi, Nënkryetar i Bashkisë Lezhë
Gjok Noka, Kryetar i Qarkut Lezhë
Gjelina Bacaj, ish Përgjegjëse e Kadastrës së Bashkisë

Punonjës të Bashkisë dhe të Hipotekës të arrestuar

Artan Djala, ish-drejtor i Hipotekës
Juxhina Mema
Ardenis Haxhia
Dilaver Neli
Eduart Leka
Enkelejd Zefi
Bledar Cara
Marte Gjergji
Ermando Jakaj, hipotekë
Enkelejd Zefi, hipotekë
Bledar Cara
Ndue Frroku
Gjin Vasil Frroku
Martin Frroku
Lek Frroku
Vasil Gjoni
Pjeter Gjoni
Zef Gjini
Renato Malotaj
Luigj Paloka

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.