Shqiptarët i shohin edhe nga pallati, lojtarët e Fejnordit dalin që të shëtisin në rrugët e Tiranës

Lojtarët e Fejnordit kanë dalë për të shtëtitur në rrugët e Tiranës. Futbollistët e ekipit holandez kanë zgjedhur që të qetësohen paka dhe të shohin më nga afarë kryeqytetin shqiptar, të shoqëruar nga stafi i tyre.

Ndërkohë, në të njëjtën kohë tifozët shqiptarë i kanë parë jo vetëm nëpërmjet rrugës, por edhe nga pallatet, që në Tiranë nuk janë të pakëta. /Elio Hajdari-Sport Ekspres/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online