RAI dhe UEFA, vizitë e papritur në “Loro Boriçi”

Disa drejtues të RAI-t dhe një delegat i UEFA-s janë parë ditën e djeshme në “Loro Boriçi” për të inspektuar gjendjen e stadiumit dhe të fushës. Motivi? Sepse në nëntor do të luhet sfida që do të mbyllë grupin e Shqipërisë, përballë Italisë së Venturës. Sigurisht, mund të shërbejë veëm për prestigj ose për më shumë, ndaj edhe ka ardhur ky inspektim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online