Përmeti sulmon Këlcyrën: Ju as futbollistë nuk jeni!

0

Pas ngjarjes së rëndë në sfidën Përmeti-Këlcyra në Kategorinë e Dytë, e ndërprerë pasi futbollistët miq goditën arbitrin Alvi Paço, ka ardhur reagimi i klubit përmetar, duke akuzuar rëndë kundërshtarët dhe duke përdorur edhe ironinë. Madje, përmetarët kanë reaguar ndaj akuzave të Këlcyrës duke mos pranuar në asnjë moment se kanë paguar gjyqtarin Paço.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.