Përfundon votimi, numërimi nxjerr presidentin e FSHF-së

0

Ka përfunduar procesi i votimit në Asamblenë e zgjedhjeve për president të Federatës Shqiptare të Futbollit. Pas pak pritet të nisë numërimi dhe në fund do të zgjidhet presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit për 4 vitet e ardhshme.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.