Për herë të parë në një finale, shihni vendin se ku doli Luiza Gega në Lojërat Olimpike

0

Gjithë vëmendja e Shqipërisë ishte e përqendruar te Luiza Gega. Sot u zhvillua edhe finalja e garës në 3000 metra me pengesa. Shqipëria merrte pjesë për herë të parë në finalen e një kompeticioni të tillë dhe për Gegën ishte arritje vetëm pjesëmarrja.

Por nuk mungonin pritshmëritë për shkëlqimin që në herën e parë. Megjithatë Luiza është renditur në vendin e 13 me kohën 9:34.10, ndërsa Shqipërisë i mungon ende medalja e parë nga Lojërat Olimpike. /Sport Ekspres/

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.