Osmani bën misteriozin mes Francës, Ronaldos dhe… merkatos!

0

Tefik Osmani është me pushime momentalisht, por sigurisht që ka kohë edhe të bisedojë dhe negociojë për të ardhmen e tij, që mbetet një pikëpyetje e madhe. Pasi Skënderbeu thuajse ka ndryshuar totalisht lëkurë, edhe pse disa senatorë kanë qëndruar, tashmë është radha e mbrojtësit që të vendosë.

Ai, madje, përpos interesimeve, ka postuar këtë mesazh në faqen e facebook: Franca fitoi. Ronaldo shkoi te Juventusi, ndërsa për mua do të prisni edhe pak ditë!
Se ku, atë e di Osmani!

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.