Një lëvizje e papritur vjen nga Kukësi, Oltijon Kërnaja bëhet trajneri i U-21 dhe pjesëtar i ekipit të parë

0

Kukësi ka vendosur një trajner të ri sa i përket U-21. Verilindorët ia kanë besuar këtë post Oltijon Kërnajas. Pas eksperiencave me sukses në kategoritë e ulëta në Shqipëri, tekniku 34-vjeçar do të drejtojë të rinjtë e Kukësit.

Por jo vetëm kaq, Kërnaja do të jetë pjesë edhe e ekipit të parë në stafin e Hallacit. Përpara një ofertë të tillë nuk mund të kishte refuzim dhe kështu verilindorët bëjnë lëvizjen e radhës të tyre në misionin për të korrur sukses në të ardhmen. /Sport Ekspres/

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.