Nga Superbowl nuk marrim vesh fare, por nëse e pëlqen kjo bukuroshe…

0

Ebigeil Raçford është një ndër modelet më të njohura në Instagram, me një të kaluar si bariste, me ndonjë histori me futbollistë të famshëm dhe gjithashtu një pasion të shfrenuar për futbollin amerikan.

Bukuroshja është e dashuruar me sportin e adhuruar të amerikanëve dhe çmendet pas finales së madhe të kampionatit, Superbowl.

Tani, që të mos gënjejmë, nga Superbowl nuk ia kemi idenë fare, por le të shohim Ebigejlin dhe të bëjmë sikur marrim vesh! Për të qenë të sinqertë, as ne nuk e dimë ç’lidhje kanë shumë nga fotot në vazhdim me futbollin amerikan, por le të reflektojmë!  

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.