Ndërhyrja për të kapur ishullin e fundit të futbollit, perla e Ylli Agës: Vetëm politika nuk mund të jap leksione sesi bëhen zgjedhjet

0

Pasi kanë “përpirë” gjithçka në vend, politika është në luf.tën e fundit për të kapur ishullin e vetëm që ka mbetur pa e pasur në kontroll, futbollin. I ftuar në “Skaner” që transmetohet në “MCN TV”, Ylli Aga është shprehur se politika është e fundit që duhet të japi leksione sesi mbahen zgjedhjet.

“Do të duhej të dëgjonim kandidatët që ishin përfshirë në garë dhe të ishte një proces normal zgjedhjesh, por nuk ndodhi kështu. Vetëm nga politika nuk do të dëshironim që të merrnim leksione sesi zhvillohen zgjedhjet. Nuk ka të paktën një palë zgjedhje që të jenë të pakontestueshme dhe të urojmë fituesin, si në Kosovë”, tha Aga. /Sport Ekspres/

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.