Mërgim Mavraj si Naim Frashëri nga Turqia!

0

Mërgim Mavraj, që ndodhet në Turqi bashkë me pjesën tjetër të kombëtares kuqezi, dje ka postuar në Instagram një foto ku duket me Strakoshën pas tij dhe ku shkruan “Në qoftë se dëshironi ta njihni dhe ta doni atdheun tuaj, shkoni në të huajin. Shqiptar, Kosovë, kuqezi, shtëpi e ëmbla shtëpi. Krenar, edhe pse jemi shumë të çuditshëm”. Praktikisht, referimi grumbullimit në Turqi dhe stërvitjeve atje, larg atdheut, por për futbollistët kuqezi, thuajse 90% të tyre, aktivizimi jashtë kufinjve është jeta e tyre…

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.