Mbyllen dyert e “Flamurtarit”, Disiplina ndëshkon vlonjatët

Sharje e parulla kundër Federatës, ndalim loje nga arbitri për një banderolë ku realisht nuk përmendej gjëkundi federata, por kaq mjafton. Stadiumi Flamurtari do të mbyllet për 4 ndeshje, vendim i Disiplinës që godet rëndë kuqezinjtë.

Konflikti është i hapur mes Flamurtarit e Federatës, ndaj me siguri kjo do të konsiderohet hakmarrje në Vlorë.

“Flamurtari” F.C, për përsëritje të sjelljes së gabuar të spektatorëve duke përdorur parulla e shprehje ofenduese e duke shkaktuar ndërprerjen e përkohshme të lojës, në bazë të Nenit 66/1 dhe 66/3/b) të KDS, dënohet me zhvillimit e 4 (katër) ndeshjeve pa spektatorë në stadiumin përkatës dhe gjobë në masën 100.000 (njëqindmijë) Lekë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online