Ky po, që është pushtim fushe!

0

Skena të çmendura nga Emiratet e Bashkuara Arabe, aty ku thuhet se ligjet e shtetit janë të hekurta.

Një ndeshje të rinjsh është ndërprerë për pak momente sepse dikujt iu tek të futej në fushë, por jo me vrap, sepse ishte zgjedhur makina, për të bërë një xhiro dhe për t’u larguar!

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.