Kroacia shpall listën provizore për Europianin, njihuni me lojtarët e kundërshtarit të Shqipërisë

Shqipëria do të luajë në Europianin e Gjermanisë kundër Italisë, Spanjës dhe Kroacisë. Pak më parë është publikuar edhe lista e Kroacisë.

Trajneri Dalic ka bërë të ditur listën provizore të EURO24, teksa nuk ka vend për surpriza. /Elio Hajdari-Sport Ekspres/