Kjo bukuroshe është kampione në atletikë, por edhe në… Instagram

Ivona Dadiç është vetëm 23 vjeç, por është austriakja e parë (me origjinë kroate) e cila ka konkurruar në Lojërat Olimpike në shtatëgarësh dhe ka fituar shumë medalje në kompeticione të tjera ndërkombëtare.Biondia elegante është një gjithashtu nga atletet më të talentuara në historinë e sportit austriak. Në vitin 2016 ajo fitoi Medalje Bronzi në Kampionatin Evropian të Atletikës në Amsterdam dhe aktualisht njihet për vendosjen e rekordit të ri në Austri në shtatëgarësh.

Ivona është shumë e bukur dhe me pamjen e saj ka fituar vëmendje ndërkombëtare, sidomos me fotot e këtij viti në Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online