Kategoria e parë U-17 & U-19/ Zbardhen kalendarët e plotë, ja kur nisin ndeshjet

0

Kategoria e parë për grupmoshat U-17 dhe U-19 vjeç do të nisë nga kjo fundjavë. Sektori i Garave pranë Federatës Shqiptare të Futbollit ka zbardhur kalendarët me datat e ndeshjeve për këtë sezon të ri.

Kategoria e parë për këto mosha është e ndarë në tre grupe, respektivisht:  Kategoria e parë A U-17, Kategoria e parë B U-17, Kategoria e parë C U-17 dhe Kategoria e parë A U-19, Kategoria e parë B U-19, Kategoria e parë C U-19.

Njihuni më poshtë me kalendarin e plotë për të dyja kategoritë e moshave:

Kalendari – Kategoria e Pare U-17 Grupi A

Kalendari – Kategoria e Pare U-17 Grupi B

Kalendari – Kategoria e Pare U-17 Grupi C

Kalendari – Kategoria e Pare U-19 Grupi A

Kalendari – Kategoria e Pare U-19 Grupi B

Kalendari – Kategoria e Pare U-19 Grupi C

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.