Jolanta Kabau përzë Uesli Shnajderin, futbollisti pranon tradhtinë

Uesli Shnajder dhe bashkëshortja e tij Jolanta Kabau po kalojnë një moment krize. Sulmuesi i ka dhënë fund heshtjes duke pranuar se arsyeja krizës në çift është tradhtia e bërë nga ana tij.

Megjithatë futbollisti holandez theksoi se akoma nuk është marrë vendimi për divorc dhe partnerët mund të gjejnë sërish gjuhën e përbashkët për hir të djalit të tyre të mitur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online