Italia na prish punë edhe ne, i duhet ende një pikë

Italia dështoi dje ndaj Maqedonisë, duke barazuar 1-1 me lojë të shëmtuar. Rezultat i keq për italianët, por edhe për ne.

Arsyeja? Italia nuk është ende në play-off dhe nëse Bosnje-Hercegovina fiton sot ndaj Belgjikës, atëherë Italia duhet të marrë patjetër një pikë në Shkodër.

Pika kënaq edhe ne, por vetëm po nuk fitoi Izraeli ndaj Spanjës. Spanjollët luajnë për qejf dhe pa disa titullarë, ndaj nuk është çudi që Izraeli të marrë pikë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online