Injoranca italiane gjatë himnit, vetëm Bufon tregohet zotëri!

0

Kur ekzekutohen himnet e kombëtareve para ndeshjes, shumë tifozë kanë vesin e keq të të fishkëllyerit, shpesh pa e ditur as vetë pse.

Në “San Siro” ndodhi e njëjta gjë kundër Suedisë dhe thuajse gjithë stadiumi nisi të fishkëllente himnin suedez, një skenë e turpshme.

Kapiteni Bufon doli kundër të gjithëve, duke duartrokitur dhe duke u treguar si të sillen! Gjigant!

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.