Gaboi shumë në vendimet te Betis-Barcelona, arbitrit i bëjnë testin dhe e dënojnë në La Liga

0

Arbitri Sanchez Martinez do të kthehej në temë diskutimi në Spanjë, pasi ka mbajtur drejtësinë në mënyrë të gabuar te Betis-Barcelona. Për këtë arsye, i është bërë menjëherë një provë me testin fizik, pasi u vendosën në diskutim aftësinë e tij.

Gjithsesi Sanchez arriti që ta kalonte këtë test, duke treguar se nuk çalon në këtë drejtim,por gabonte vetëm në interpretimet e aksioneve të dyshimta dhe rasteve. Por pavarësisht kësaj, arbitri në fjalë nuk ndodhet tek të zgjedhurit për takimet e La Ligas në këtë javë, duke marrë dënimin. /Sport Ekspres/

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.