Furtunë në Rrogozhinë, ndalet Egnatia-Kastrioti

0

Egnatia-Kastrioti është luajtur përgjysmë. Sfida e rëndësishme e Kategorisë së Parë shqiptare është ndërprerë sot pas përfundimit të pjesës së parë, për shkak të shiut të rrëmbyer dhe furtunës, me fushës që është romanist e mbuluar nga uji.

Është vendosur paraprakisht që të luhet nesër, në mesditë, gjithnjë duke parë edhe kushtet e motit. Nëse nuk do të ketë shenja përmirësimi, sfida do të shtyhet përfundimisht, me 45 minutat që do të luhen në një datë tjetër.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.