(Fotot) “50 sfumaturat” e Kristianit!

0

Gjestikulacione të vazhdueshme, të qeshura, seriozitet, ironi, pak “kunja”, por edhe pyetje gazetarëve dhe show… Kristian Panuçi ka “debutuar” përfundimisht në ambjentin kuqezi dhe ndryshe nga herët e tjera, konferenca e fundit për shtyp, ajo që mbylli vitin 2017, ka pasur ccdo gjë. Dhe, kush më mirë se sa fotot mund të tregojnë se si trajeri është përgjigjur në sajë të gjesteve dhe mimikës së tij. Praktikisht, “50 sfumaturat e Panuçit…”, si filmi “50 shades of Grey”…

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.