(FOTO) “Ultras Guerrils” provokojnë Skënderbeun dhe i kujtojnë dënimin!

Tifozeria e Partizanit, “Ultras Guerrils”, që ka mbushur shkallët e stadiumit dhe tribunën përballë, ka thumbuar Skënderbeun për sa i përket çështjes së dënimit nga UEFA me dhjetë vjet skualifikim nga kompeticionet evropiane (korçarët e kanë çuar në KAS çështjen), duke shpalosur këtë mesazh në shkallët e stadiumit… “Skënderbeu i dënimeve apo Hamzai i trukimeve”…

Sakaq, disa herë janë dëgjuar duke bërtitur “Federbeti Skënderbeti”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online