Është në xhiron e mediave botërore dhe duke qëndruar në stol, “MSN” për Brojën: Ky “përbindësh klinik”

0

Mund të jetë sulmuesi që ka më pak minuta në këtë sezon të ri sa i përket lojtarëve të Shqipërisë, por është i vetmi që ka jehonë botërore. Të gjithë shkruajnë për Armando Brojën, xhevahirin e Chelsea. Tuchel po i jep pak mundësi për të shfaqur veten, megjithëse londinezët nuk kanë tjetër sulmues të këtij lloji.

E ardhmja është tërësisht në udhëkryq dhe për këtë arsye, ekipe të shumta po vazhdojnë të interesohen te Chelsea, në pritje të zhvillimeve të reja. “MSN” ka raportuar interesimin e vazhdueshëm te Neëcastle, duke theksuar vlerën prej 50 milionë eurove të Brojës. Por mënyra sesi e përshkruajnë sulmuesin e Shqipërisë është vërtet interesante: “Neëcastle interesohet për “përbindëshin klinik” të Chelsea, do të ishte forcë e madhe”, shkruhet në këtë media të njohur. /Sport Ekspres/

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.