E pabesueshme, autori i vërshëllimës që krijoi golin e parë në Gjirokastër është… arbitër!

0

Lajm i pabesueshëm dhe komik nga Gjirokastra: identifikohet menjëherë autori që i “dhuroi“ golin Kukësit dhe dërgohet nga policia në komisariat. Është Migert Memisha dhe është gjyqtar i kolegjiumit të Gjirokastrës, ndaj posedon një bilbil të tillë.

Një lajm sa për të qeshur, aq edhe habitës, nëse është i vërtetë, sepse duket çmenduri që një arbitër të bëjë lojra të tilla nga shkallët e stadiumit.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.