E mbani mend Xhanotin, flet nga Italia: Në Shqipëri nuk ka trajnerë!

Ka punuar te Partizani deri sa erdhi edhe revolucioni “Moxhi”, por sigurisht që Kristiano Xhanoti do të mbahet mend mirë, sidomos për faktin se bashkë me Adolfo Sormanin u kritikuan ashpër nga tifozeria dhe madje, përgatitësi fizik, pati edhe përplasje për çështjen “Mazrekaj”. Tani që ndodhet në Napoli, duke punuar për Akademinë dhe një projekt me të rinjtë, e megjithatë ka diçka për të thënë për vendin tonë për “ArenaNapoli”. “Në Shqipëri ka një futboll shumë fizik, ka edhe futbollistë të mirë, por mungon kultura futbollistike në plot kuptimin e fjalës: pak struktura, pak trajnerë, asnjë sektor të rinjsh ose thuajse asnjë. Por, po nisin të bëjnë hapa. Sa i përket një emri që mund të këshilloj quhet Ylber Ramadani dhe është pjesë e ekipit Shpresa të Shqipërisë. i dalluar dhe vlerësuar nga Adolfo Sormani, që e mori me vete edhe te Vejle në kampionatin danez të futbollit”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online