E “gozhdoi” në stol, Insinje “thumbon” Venturën!

0

Ishte lojtari më i përfolur i ndeshjes, jo sepse luajti keq, por sepse nuk luajti aspak, për zgjedhje të trajnerit Ventura: “Të mos shkosh në botëror është gjithmonë diçka e shëmtuar, sepse është një kompeticion i bukur. Dhamë shpirtin deri në fund dhe dështuam. Ishte ndeshje që duhet ta fitonim dhe mbaroi kështu. i kërkojmë falje gjithë italianëve, por do ta marrim veten”. Sakaq, mbi zgjedhjet e trajnerit Ventura, nuk polemizon: “Kam pranuar gjithmonë zgjedhjet e trajnerit, për atë ata ishin lojtarët e duhur dhe pranoj vendimet e tij”.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.