“Duam edhe ne të marrim pjesë”! Andi Lila i dërgon letër zyrtare Manastirliut, flitet për të mirën e futbollit

Nga Klaudio Ndreca

FSHF ka nisur takimet me Ministrinë e Shëndetsisë për të mbërritur në një vendim të përbashkët për nisjen e futbollit. Mbledhja është bërë në ditën e sotme dhe reagimi i parë ka qenë pozitiv, ku të dyja palët kanë gjetur shumë pika të përbashkëta.

Ndërkohë në Shqipëri ekziston tanimë edhe Sindikata e Futbollistëve Shqiptarë, për të mbrojtur të drejtat e lojtarëve. Në kryesim të saj është Andi Lila, që së fundmi ka bërë një letër zyrtare drejtuar Ogerta Manastirliut. Kërkesa është që në takimet e radhës të marrë pjesë edhe kjo Sindikatë, që është mbrojtësja e interesave të futbollistëve. /Sport Ekspres/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online