“Do t’i ulet dënimi korçarëve”! Lajmi që bëri jehonë në rrjetet sociale, vjen reagimi i Skënderbeut

0

Një lajm që ka bërë jehonë në rrjetet sociale ishte amnistia që mund të përfitojë Skënderbeu sa i përket dënimit 10-vjeçar. Kështu është raportuar se në kongresin e UEFA-s do të dërgohej një shkresë ku të kërkohej edhe një ulje e dënimit të marrë. Shpresë e madhe kjo për tifozët që e duan skuadrën sërish në nivelet më të larta, si dikur.

Ndërkohë është vetë faqa zyrtare e Skënderbeut që ka sqaruar gjithçka. E detyruar për të qartësuar tifozët pas interesit të madh, korçarët shprehen se e gjitha kjo çështje nuk është e vërtetë dhe e mohojnë një tentativë të tillë. /Sport Ekspres/

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.