Cana, ndoshta në stafin e ardhshëm kuqezi!

0

Ish-kapiteni i Shqipërisë, Lorik Cana, duke qenë se ende nuk i është futur rrugës së trajnimit, mund ta nisë sipas shkallëve karrierën e tij, duke u përfshirë në stafin kuqezi të kombëtares, në vijim. Sipas asaj që ka mësuar “Sport Ekspres”, një ide në kokën e Dukës, edhe pse do të ketë kohë ta mendojë… Në fakt, do të ishte një eksperiencë pozitive, edhe për grupin dhe dhomat e zhveshjes. Edhe pse, Loriku ende nuk ndihet gati që të japë kontributin e tij. Natyrisht, një mendim ky që po kalon në kokën e Dukës, gjithashtu.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online