Bufon, Pirlo dhe Maldini, jashtë “top 11” UEFA të shekullit XXI

 

Fundi i vitit po afrohet dhe është koha e bilanceve dhe premiove. UEFA, në adresën e saj zyrtare, ka hapur votimet për top 11 të vitit 2017. Në të njëjtën kohë, organizmi futbollistik evropian ka publikuar formacionin “top 11” ideal për shekullin e XXI. Por, në këtë formacion mungojnë Bufon, Pirlo dhe Maldini. Natyrisht, nuk mungojnë Mesi dhe Ronaldo, ku janë edhe gjashtë spanjollë (Kasijas, Ramos, Pike, Pujol, Ksavi, Iniesta), ndërsa të tjerët janë Lahm, Xherard dhe Tierri Henri.

Formacioni ideal i shekullit XXI (4-3-3)

Kasijas

Ramos Pike Pujol Lahm

Xherard Ksavi Iniesta

Henri Mesi Ronaldo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online