Benzhamin Pavard, hajmalia franceze!

Ndoshta ishte e shkruar kështu… Nga një futbollist që po jepte provimin e gjermanishtes në… Rusi, me një Kupë Bote në duar.

Për Benzhamin Pavard, fati ka sjellë diçka shumë të bukur, por duket se hajmalia e vërtetë e Francës është ai, sepse sipas statistikave, nuk ka humbur kurrë asnjë ndeshje me kombëtaren e Francës, kur ka zbritur në fushë dhe këtu flitet edhe për moshat “blu”.

Praktikisht, 12 ndeshje me ekipin e madh, 15 me Shpresat U-21 dhe 4 me U-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online