Barcelona e kishte bërë gati njoftimin për Kutinjon në gusht

0

Sipas traditës së viteve të fundit, prezantimi i një blerjeje të re bëhet në rrjetet sociale. Edhe Barcelona nuk bën përjashtim dhe Filipe Kutinjon e prezantoi dhe me një video të shkurtër në Twitter, duke lidhur faqen e Barcelonës me gjithë faqet e Kutinjos në rrjetet  sociale.

Megjithatë, duket se stafi që mirëmban rrjetet sociale të Barcelonës i ka rënë shkurt, duke shpresuar se askush nuk do e vinte re që videoja e postuar në Twitter kishte detaje ku kuptohej qartë se gjithçka ishte bërë në fund të gushtit. Në atë kohë Barcelona thuajse e kishe siguruar Kutinjon, por Liverpuli i bëri bllokadë totale.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.