Arena Kombëtare, punimet me ritme të larta

0

Vazhdojnë punimet për ndërtimin e stadiumit Arena Kombëtare, që do të pasojë “Qemal Stafën”. Tashmë një pjesë e madhe e punimeve ka përfunduar dhe po punohet për ngritjen e tribunave, ndërsa plani është që gjithçka të përfundojë deri në vjeshtë.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.