“Abissnet Superiore” në lupën e analistit, prekjet e topave në zonë për çdo skuadër

0

Cilat janë skuadrat që krijojnë më shumë rrezik për kundërshtarët në kampionatin “Abbisnet Superiore”? Gjuajtjet në portë janë sigurisht një e dhënë e rëndësishme që tregon shumë në këtë aspekt. Por trajnerët për nevojat e tyre të analizimit të kundërshtarit, kërkojnë shpesh herë të analizojnë edhe një të dhënë tjetër: prekjet e topit në zonën e rreptësisë së kundërshtarëve.

Kjo e dhënë ndihmon për disa motive stafet teknike: një skuadër për të krijuar raste të rëndësishme duhet të dërgojë topin në zonën e rreptësisë kundërshtare, duke pasur topin në brendësi të zonës së kundërshtarit do të thotë në një lloj mënyre të arrish të krijosh rrezik për kundërshtarin, siç është shansi për të fituar një korner ose një penallti.

Cilat janë skuadrat që krijojnë më shumë rrezik për kundërshtarët në kampionatin “Abbisnet Superiore”? Gjuajtjet në portë janë sigurisht një e dhënë e rëndësishme që tregon shumë në këtë aspekt. Kukësi vjen e para dhe pas saj renditen Tirana, Laçi, Partizani dhe Vllaznia.

Por trajnerët për nevojat e tyre të analizimit të kundërshtarit, kërkojnë shpesh herë të analizojnë edhe një të dhënë tjetër: prekjet e topit në zonën e rreptësisë së kundërshtarëve. Kjo e dhënë ndihmon për disa motive stafet teknike: një skuadër për të krijuar raste të rëndësishme duhet të dërgojë topin në zonën e rreptësisë kundërshtare, duke pasur topin në brendësi të zonës së kundërshtarit do të thotë në një lloj mënyre të arrish të krijosh rrezik për kundërshtarin, siç është shansi për të fituar një korner ose një penallti.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.