8000 km dhe dy autobusë, Kina U-19 e provon në “Viareggio”!

0

Turneu tradicional dhe prestigjioz italian, “Viareggio”, ka ngritur siparin për edicionin e 70-të, teksa shumë skuadra kanë marrë pjesë nga mbarë bota, por habia vjen nga Azia, ku Kina U-19 udhëtoi 8000 km për të shkuar në Toskanë…

Plot 31 të grumbulluar, sipas udhëzimeve të Qeverisë, që nuk ka ndër mend të paguajë miliarda për të huajt, por do të investojë te të rinjtë… Një ndalesë në Francë, një miqësore dhe më pas rruga drejt Italisë, aty ku lëvizin me dy autobusë, pasi janë shumë…

Kurioziteti? Që prej vitit 1978 mungonte një skuadër kineze në turneun “Viareggio”. Dhe, gjithçka është bërë me “ok” e Marçelo Lipit, që i ka shpjeguar dhe se si funksionon turneu italian.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.