4-1-4-1, e përdorur në 21 raste nga 52 ndeshje

Skema e preferuar e Xhani de Biazit në kombëtaren e Shqipërisë është 4-1-4-1, që shpesh është kthyer në 4-5-1, por që i ka qëndruar besnik këtij rreshtimi dhe filozofie loje. Dhe, për të konfirmuar se trajneri italian i kishte idetë e qarta, mjafton të kthehesh mbrapa në kohë, në shkurt të vitit 2012, kur në Tblisi të Gjeorgjisëk vendosi për këtë skemë taktike. Në fund të rrugëtimit, duke përfshirë edhe Izraelin, pra në Haifa, kjo skemë u përdor plot 21 herë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online