E papritur, Vllaznia gjen bashkëpunëtor në Katar

0

Edhe pse Vllaznia po kalon një nga sezonet më të vështira, pasi i duhet që të garojë në Kategorinë e Parë, kjo nuk e pengon që të vijojë lidhjen e marrëveshjeve me bashkëpuntor nga jashtë vendit. Vetë klubi shkodran ka njoftuar përmes një postimi në KF Vllaznia firmos marrëveshje bashkëpunimi me klubin “Muaither” të Katarit

Në kuadrin e vijimit të punës për krijimin e marrëdhënieve të reja me klube të ndryshme, sot u bë realitet nënshkrimi i një marrëveshje bashkëpunimi në mes KF Vllaznia dhe “Muaither Club” të Katarit. Ajo është firmosur nga drejtori sportiv I klubit tonë, z. Engin Firat dhe drejtori I përgjithshëm I “Muaither Club”, z. Mahmud Al Mahmud.

Një marrëveshje e tillë synon krijimin e marëdhënieve të mira të bashkëpunimit midis dy klubeve, duke filluar nga ndeshjet e përbashkëta të ekipeve të para, realizimi I kampeve stërvitore të përbashkëta apo dhe pjesëmarrja në turne të ndryshme.

Po ashtu edhe për punën e përbashkëta me skuadrat e të rinjve si dhe ndihmën e njëra- tjetrës në periudha të ndryshme të transfertave të lojtarëve. Kjo marrëveshje do t’I shërbejë Klubit të Futbollit Vllaznia për krijimin e mundësive të reja të zhvillimit për klubin si në aspektin e përgatitjes së ekipit por dhe për transfertat e lojtarëve.

Në foto, nga e majta në të djathtë, z.Afif Hasan Afif, personi i kontaktit i KF Vllaznia në Katar, z.Mahmud Al Mahmud- drejtori i përgjithshëm i Muaither Club, drejtori sportiv i KF Vllaznia z.Engin Firat dhe z.Mubarak Ghanem Al Ali, anëtar i Bordit të klubit “Muaither”

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.