Takimi i darkës/ Politika nuk ka fare lidhje, të gjithë në rresht para Finos dhe partisë

Erion Veliaj, Gaz Demi, të gjithë kryebashkiakët socialistë, drejtues të tjerë klubesh: të gjithë në takim urgjent sot në mbrëmje në një nga hotelet luksoze në Tiranë.

Janë mbledhur për të diskutuar për votimet e nesërme të Presidencës së FSHF-së, për hallet e futbollit shqiptar, por mos mendoni se ka lidhje politika. Nuk bëhet fjalë, është thjesht një takim për sportin, mungon vetëm… Edi Rama!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online