Browsing Tag

Syla

Tërbuni, Syla rikthehet me dy biznesmenë

Ish-presidenti dhe donatorët e tjerë pukjanë, bindin talentin e Shpresës, Amarildo Gjoka, që të luajë në Pukë Gani Pema Tërbuni do të ketë të garantuar anën financiare në sezonin e ardhshëm, pasi janë disa biznesmenë të njohur…