Browsing Tag

reforma ne sport

Reforma në sport, ja çfarë synon drafti i FSHF-së

Është zhvilluar takimi i parë mes drejtuesve të klubeve dhe Federatës Shqiptare të Futbollit sa i takon Reformës në Sport. Në këtë takim, është paraqitur drafti i FSHF-së me ndryshimet në ligj dhe me rregullat e reja. Drafti i propozuar…