Browsing Tag

Nutella

“Sekreti” i Hanoverit, cigaret dhe… “Nutella”

Tek Hanoveri nuk ka rregulla për dietën, por kjo veçse ka shtuar suksesin. Trajneri Andre Brajtenrajter, që kur mori drejtimin e skuadrës në mars, ka befasuar duke qenë liberal me lojtarët. Me të në stol, Hanoveri nuk ka humbur asnjë…