Browsing Tag

Neziraj

Nis stërvitja, edhe Neziraj në Vlorë

Haxhi Neziraj ka kryer vizitat mjekësore me skuadrën gjatë paradites së djeshme, ndërkohë që e ardhmja vendoset ditët në vazhdim. Nuk përjashtohet mundësia e qëndrimit të tij në Vlorë. Ai ka kryer testet mjekësore normalisht dhe duket se e…