Browsing Tag

Lansinet Sidibe

Lehtësohen te Teuta, dy titullarë marrin vizat

Teuta po bëhet gati për ndeshjen e datës 11 korrik, me Ventspils në Letoni. Durrsakët kanë dorëzuar në UEFA listën e lojtarëve, ndërkohë që një shqetësim për durrsakët ka qenë pajisja me viza e dy lojtarëve titullarë. Lansinet Sidibe dhe…