Browsing Tag

Estoni

Statistika e çuditshme, Gjermania si San Marino

Liga e Kombeve është kompeticionin më i ri në Europë dhe deri më tani ka rezultuar mjaft pozitiv, pasi kemi parë ndeshje të ekuilibruara që kanë dhuruar rezultate surprizë. Normalisht vëmendja më e madhe është tek Liga A, ku janë…