Browsing Tag

Bashkia Cerrik

Hoxha në “qiellin e shtatë”, merr një vlerësim special

Alban Hoxha rimori këtë verë shiritin e kapitenit te Partizani pas largimit të Idriz Bathës dhe sikurse dihet portieri është një nga pikat kyçe të të kuqve. “Gardiani” ndërkohë ka një mbështetje të madhe edhe nga qyteti i Cërrikut, vendi i…