Browsing Tag

Austin Rogers

Merkato te Kastrioti, ofrohet një amerikan për portën

Kastrioti do të garojë në Kategorinë e Parë sezonin e ardhshëm. Krutanët u munduan shumë të qëndronin në elitë, por në fund dështuan. Gjithsesi duhet menduar për sezonin e ardhshëm. Largimet kanë qenë disa dhe drejtuesit duhet të qartësojnë…