Si të kishte mbërritur Zoti në tokë, vogëlushi mbetet pa fjalë pasi sheh stadiumin dhe…Smalling

Futbolli është më shumë sesa një lojë, është emocioni dhe adrenalina që për tifozët dhe dashamirësit e tij, është si oksigjeni. Nga lotët e dëshpërimi tek ato të gëzimit, një magji të tillë kurrsesi nuk mund ta ofrojë thjeshtë…një lojë!

Ndërkohë një vogëlush ka mbetur pa fjalë me surprizën që i është bërë nga Roma. Fillimisht duke hyrë në stadium dhe duke u mahnitur nga pamjet brenda tij. Pastaj për të vazhduar me ardhjen e Smalling, që për vogëlushin do të ishte si të kishte zbritur “Zoti” në tokë. Vetëm një fjalë habie e nxjerrë për lojtarin që adhuronte dhe e shihte gjithmonë nga televizori, ndërsa këtë herë ishte duke e takuar. Atëherë, si mund të jetë thjeshtë një lojë? /Sport Ekspres/